sábado, 17 de mayo de 2008

ACTIVITAS DE LA PENYA BARCELONISTA DE SALOU

LA COPA D’EUROPA VA CAUSAR FUROR A L’ESTAND DE LA PB SALOU
La presència de l’exjugador Miquel Ferré va animar la festa de la Penya Barcelonista de Salou. SPORT va col·laborar en aquesta històrica jornada de la Penya
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, i per primera vegada, la Penya Barcelonista de Salou va ser present a la plaça de Sant Jordi amb un estand amb llibres i roses, les quals van tenir molt d’èxit perquè, com van poder veure tots els vianants, n’hi havia una de blava i una de vermella. També tots els vianants que van passejar per Salou, van poder veure que a l’estand de la penya es mostrava la Copa d’Europa que el FC Barcelona va guanyar a l’estadi de Wembley. Aquest trofeu va crear durant tot el matí una gran expectació entre tots els vianants, molts dels quals s’hi van voler fer fotografies per tenir–ne un record.
Durant tot el matí també les escoles de Salou va passar per l’estand, on gràcies a la col·laboració del diari SPORT es regalava als nens un llibre i una polsera de Barça Campions.
Es va gaudir de la molt agradable companyia del Miquel Ferré, exjugador del FC Barcelona els anys 1951 i 1952, qui va passar una bona estona amb tots els penyistes i va felicitar la Penya de Salou per la iniciativa i originalitat mostrada.
També hi van passar socis de diferents penyes de tot l’Estat que estaven gaudint d’uns dies de vacances a Salou i aprofitant que molts veien la Copa per primera vegada.

0 comentarios: