miércoles, 16 de abril de 2008

EL ESPANYOL CALIENTA EL DERBY



El Espanyol ha rechazado la invitación del FC Barcelona para asistir a la tradicional comida de directivas antes del derby del Camp Nou el próximo sábado (20.00 h).
Sánchez Llibre y Laporta no se dirigieron la palabra en el último derby. Según informó Catalunya Ràdio, el club blanquiazul ha optado por no asistir al almuerzo ya que su presidente, Daniel Sánchez Llibre, ya tenía previsto no acudir a la cita.
La negativa del Espanyol hay que enmarcarla dentro del ambiente enrarecido que se respira entre los dirigentes de ambos clubs. El detonante de la situación fue el rechazo del club azulgrana a traspasarle a Javier Saviola hace tres años. Leer más

ADEU AL GERMA ANDREU


El dillums, a les dues de la tarda va morir Andreu Maria Soler, monjo de Montserrat. Era, sens dubte, el més culer de tots els integrants de la comunitat benedictina. I direm perquè. Va ser l’encarregat de coordinar la primera Trobada Mundial entre el recentment traspassat abat Cassià Maria Just i la PB Manresa, impulsora i organitzadora d’aquella fita històrica que es va celebrar el juny del 1972.
Llegir més

LLIBRE SOLIDARI DE LA PENYA BLAUGRANA DE SANTA OLIVA

La Penya Blaugrana de Santa Oliva comunica que el proper dissabte, 19 d’abril, , es durà a terme la presentació del llibre ‘Mirades Solidàries’, que ha editat amb la col.laboració de l’Ajuntament de Santa Oliva. El benefici integre de la seva venda anirà destinat als proyectes solidaris engegats per la Fundació del FC Barcelona.
Al acte hi assitirà el president del FC Barcelona, Joan Laporta, l’alcaldessa de Santa Oliva, Cristina Carreras, aixi com diferents autoritats locals i comarcals.