jueves, 13 de noviembre de 2008

RESOLUCIO DE LA ASSEMBLEA DE PENYES BARCELONISTES DE LES ILLES


Resolució assemblea de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears
Reunides les penyes barcelonistes de les Illes Balears el passat dijous amb un important punt de l´ordre del dia damunt la taula, com era decidir quina seria la seu i penya organitzadora de la Sisena Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears. La Penya Barcelonista de Porreres, presidida per Antoni Martorell, va presentar la seva candidatura i fou estimada per unanimitat, per lo qual el proper dia 15 ó 16 de maig el poble natal del supercampió Joan Llaneres serà l´anfitrió de la propera edició de la Trobada de Penyes a les Balears.
Durant la reunió, el membre del Consell Consultiu Pere Jordà va donar a conèixer a les penyes les darreres novetats d´àmbit social, mentre el President de la Penya Els Tamarells va fer una invitació formal a totes les penyes per que participin de la festa d´aniversari que tindrà lloc el proper dia 21,amb personalitats de la talla de Charly Rexach, Hristo Stoitxkov, Llorenç Serra Ferrer, Xavi Torres, Juan Domingo De la Cruz , Alfredo Martínez, Toni Tauler o Josep Mª Minguella, entre d´altres.

XI ANIVERSARIO DE LA PEÑA BARCELONISTA DE TOTANA


La PB Totana celebra mañana sábado 15 de noviembre una cena de gala con motivo de la celebración de su XI aniversario. La cena se realizará a las 21.30 horas en el Restaurante Pedro Miras de Totana (Murcia), y se tiene previsto que asistan más de 400 personas.