sábado, 26 de abril de 2008

ENCUENTRO DE PEÑAS BARCELONISTAS DE CASTILLA Y LEON


Durante los dias 23, 24 y 25 de mayo se celebrará el XI ENCUENTRO DE PEÑAS BARCELONISTAS DE CASTILLA Y LEON en la localidad de Medina del Campo.

LA PB PARAMESA Y VILLABALTER EN EL ESTADI


Las Peñas Barcelonistas Paramesa y Villabalter, ambas de León, estuvieron en el Camp Nou para apoyar al Barca en el partido ante el Espanyol. El resultado, 0-0, fue lo que menos agradó a los barcelonistas leoneses, pero a cambio disfrutaron de una jornada ilusionante en la ciudad Condal y en el Camp Nou.

PRESENTACIO DEL LLIBRE ‘MIRADES SOLIDARIES’



El President Joan Laporta va ser rebut per la junta de la penya i per l'alcaldessa Cristina Carreras, a les 11 hores, a la seu social de l'entitat. Juntament amb ell van venir en representació del F.C. Barcelona el directiu sr. Jacint Borràs, al director general de la Fundació sr. Lander Unzueta i el directiu de l'àrea social sr. Xavier Bagués. A les 11'15 del matí es van desplaçar cap el local cultural on la delegació del cub va ser rebuda amb fortes mostres de suport de tots els assistents. Els gegants i els capgrossos de santa oliva van realitzar un ball de benvinguda i poc després s'iniciava l'acte de presentació del llibre.