lunes, 21 de julio de 2008

ACLARACION DE LA PENYA BARCELONISTA DE PALLEROLS

Passada la festa d’aniversari dels 35 anys de la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca he llegit i sentit alguns comentaris referents al final de parlament del nostre president el senyor Joan Laporta en el sentit que no hauria d’acabar la seva dissertació amb un “visca Catalunya lliure”.
Crec que el president no ha amagat mai el seu sentiment catalanista. Les mateixes paraules les va pronuncia a Sant Feliu de Pallerols amb motiu
de l’assemblea itinerant que es va celebrar. Existeix part de la família culé que no està d’acord amb aquestes idees i prova d’això és que ja fa temps que estan posant-l’hi impediments perquè no pugui acabar amb tranquil·litat el seu mandat.
També s’ha censurat la publicitat de la Unicef a les camisetes quan aquest ha estat un dels fets que ha projectat al Barcelona a primera línia mundial en estima i reconeixement, per l’ajut que estem donant a nens i nenes arreu del món i això fa que ens sentim orgullosos de les nostres arrels i de la nostra Catalunya. Ja han passat aquells temps de nefastos records en que antics presidents del futbol club Barcelona varen ser
empresonats i un d’ells afusellat per les seves idees polítiques. Això, ara en democràcia és inimaginable, però crec que ens hem de sentir igualment orgullosos de que el president demostri el seu catalanisme, no com un altre que diu que és barcelonista i mai s’ha dignat a venir al camp nou a veure un partit. Per por de perdre vots a Espanya?.
Això al senyor Laporta no li fa por ja que sempre s’ha mostrat ferm en les conviccions barcelonistes. No sempre tindrem un president que se senti orgullós de ser català i crec que el 6 de juliol es mereix el nostre recolzament.
Emili Martín
President Penya Blaugrana Sant Feliu de Pallerols

0 comentarios: