miércoles, 14 de enero de 2009

IV CONCURS DE PESSEBRES PENYA BARCELONISTA MONTSERRAT A MONTFERRI


La Penya Barcelonista Montserrat a Montferri ha organitzat amb un gran èxit de participació, el ja tradicional concurs de pessebres que aquesta any ha arribat a la seva cinquena edició. Tal i com estava previst en les regles del mateix el passat diumenge dia 21, la Comissió Qualificadora formada per diferents membres de la Junta de la Penya varen començar a les deu del mati, visitant les llars que havien fet el pessebre, no cal dir que varen ser rebuts amb molta simpatia y molta alegria per part del petits de la casa que son en definitiva els mes feliços en aquestes dades. No varen faltar les avellanes, ametlles, dolços, bombons, etc i el vi ranci i dolç per fer el tastet hi guanyar forces i el detall blaugrana ( banderoles, caganers, llums, jugadors, etc., ) en cadascun del pessebres, qüestió indispensable per la Comissió. Es va fer una fotografia dels pessebres que varen ser exposades al Local Social de Montferri.
Seguint el programa establert, el dia 4 a la 1 del migdia amb la presencia de la Comissió Qualificadora, de la Pubilla de la Penya i la primera Dama d’Honor es fera entrega dels reconeixements a tots els participants al Local Social consistents en un Trofeu donat per la Caixa Penedès, llibres de contes, un lot del SPORT i un Certificat de Participació tipus pergamí, a totes les famílies que han col·laborat fent el seu pessebre.
La Junta dona les gracies a tots els que han participat i col·laborat en l’organització del esdeveniment desitjant un bon any ple de salut i sort i amb l’esperança que cada any la festa vagi creixent en qualitat, il·lusió i participació.

0 comentarios: