viernes, 7 de noviembre de 2008

HOMENATGE A MIQUEL LOPEZ


l’Agrupació de Penyes Tarragona Nord va celebrar la seva reunió bimensual preceptiva en el Local Social de la Penya Casal Barcelonista de Tarragona, a la que varen assistir representacions de 19 Penyes de les que configuren la zona.
Al final de la mateixa, un cop tractats els temes previstos en l’Ordre de Dia, es va fer un petit homenatge al fins ara President de la Gran Penya de Tarragona i Província Miquel López i Alabau que després de 35 anys al front de la mateixa a deixat el càrrec per ser ocupat per el que era Vicepresident de la mateixa Jordi Carnasa i Munlleó.
A partir d’ara Miquel López ocuparà el càrrec de President d’honor. Per commemorar l’acte se li va fer lliurament d’una placa amb la següent inscripció: L’Agrupació de Penyes Tarragona Nord a Miquel López i Alabau per la seva demostrada i dilatada aportació al Barcelonisme i mon Penyistic. No cal dir que el reconeixement va ser molt valorat per tots el presents, que entre forts aplaudiments va rebre l’amic López amb mostres d’agraïment i emoción.

0 comentarios: