martes, 30 de diciembre de 2008

IX FESTA D’ANIVERSARI DE LA PB CIUTAT DE LLEIDA



A la festa varem estar un 100 socis de la penya i entre ells unes 7 penyes de LLeida(Seros,Tarrega,Maials,Seros,Soses,Puigverd de Lleida, una de la Franja de Ponent (Fraga) i dos de la provincia de Barcelona(Mollet del Valles i Navarcles).
En quan a les institucions varem estar representades per el Regidor d'Esports del Ajuntament de LLeida, Txema Alonso, amb nou seu i també amb representació de l’alcalde; el Directeu de Consel Esportiu del Barça Sr. Josep Ignasi Macia, el delegat de l'Agrupació de les Penyes de LLeida Sud i Franja de Ponent, LLuis Perez i Mquel Padilla, regidor de l’Ajuntament de Lleida i diputat a la Diputació de Lleida del Grup Ciu.
Els actes varem començar amb una misa al Santuaria de Santa Treseta oficiada per el Carmelita Pare Jesus, molt barcelonista, en la que varem assistir els socis i la junta directiva encapçelada per el seu President Oscar Mauri i Ramon. Després amb el dinar de germanor al Restaurant Palermo. Durante el dinar se va fer el corresponen sorteig habitual entre els assistents dels regals cedit per moltes cola-boradores de Lleida.
També i va haber una acte molt emotiu i va ser el homenatge que la Penya Barça Ciutat de Lleida va fer al prohom de la sardana de Lleida, Sebastià Gracia, conegut per tothom que tenin la sort de tindré entre nosaltres com a soci fundador i vocal de la Junta Directiva.

0 comentarios: